ВОТ ЗА ИЗБОРИТЕ “ ДВЕ В ЕДНО”

Над 2300 жители от област Силистра подкрепиха с подписите си Националната инициатива избори “ДВЕ В ЕДНО”. До сега първенство по набиране на подписи държи община Силистра – 1140 бр., следвана от Тутракан – 576 подписа, Ситово – 128 бр., Алфатар – 216 бр., Дулово – 208 бр. и Главиница – 48 бр.
Подписката ще продължи до края на м. февруари.
През лятото в страната ни предстои важно политическо събитие – избори за европейски и национален парламент. По инициатива на Партия “Национално движение за стабилност и възход” бе стартирана национална подписка за провеждане на изборите в един ден.
Началото на акцията по провеждането й в област Силистра бе дадено преди 2 седмици. Ръководи се от Областния предизборен щаб. Изготвени са листовки с мотивите за избори в един ден. В условията на криза това ще бъде улеснение за гражданите, за държавата и може би, най-важното, – финансовата изгода за страната ни – ще могат да се спестят над 20 милиона лв. от изтънелия държавен бюджет.
Активисти на Партията, при контактите си с хората по местоживеене и месторабота, разясняват значението да се гласува. Тревожно е обстоятелството, че младите хора се дистанцират от това събитие. Те не знаят и за подетата кампания.


Няма коментари:

Публикуване на коментар