Трима загинали в катастрофи

Три са жертвите на две автомобилни катастрофи, станали в разстояние на 90 минути в Дуловска община. По пътя между селата Чернолик и Златоклас движещият се несъобразена скорост С.А. /50 г./ загубил контрол над колата си „Деу Леганза” и се ударил в крайпътно дърво. С тежки травми той бил транспортиран в силистренската болница, където починал.

90 минути по-късно две 18-годишни момчета загинали на място, след като колата им се блъснала в дърво край пътя между селата Поройно и Чернолик. Те се движели с БМВ, шофирано с висока скорост от неправоспособния Дж.Х. Той загубил контрол над управлението и колата му се ударила в дърво вдясно по посока на движението. Водачът и негов връстник, който се возел на предната седалка, загинали на място, а друго 14-годишно момче е настанено в силистренската болница в тежко състояние.

По случаите са образувани досъдебни производства.

Издирват клошар

По молба на близките му РУ на МВР-Силистра издирва Карамфил Маринов Андреев (55 г.), известен с името Кемал. Мъжът е в неизвестност от декемвриминалата година. Кемал е бездомник, обитавал изоставени сгради в гр.Силистра. Засичан е в района на пазара, автогарата, централната градска част, около СОУ „Ю.Гагарин” и вилната зона на гр.Силистра. Често ровел в кофите за смет и събирал намереното в голяма пазарска чанта.
Издирваният мъж е висок около 170-175 см., с кафяви очи, тъмно-кестенява коса, с мустаци и дълга неподдържана брада. Бил е облечен с дълго тъмно палто, с шапка на главата.
РУ на МВР-Силистра се обръща към гражданите, които могат да помогнат с информация за издирваното лице, да се обадят на тел. 83-21-22, 166 или в най-близкото полицейско управление.



Няма коментари:

Публикуване на коментар