Где си, Апостоле?
§2. "Ако някой от влиятелните българи, (бъде) подкупен от чуждо правителство;
§3. "Ако някой призре и отхвърли предначертаната държавна система "Демократска република";
§7. "Ако някой от служещите... злоупотреби (със) служебната власт...
...(всички)... се наказва(т) СЪ СМЪРТЪ!"
(Из "Нареда на работниците за Освобождението на българският народ")

Где си, Апостоле? —Ела да ни видиш
Как съсипваме твоето дело!
-Как Овцете след вълците сиви
вървят кьм дръвника
със зурни начело...
Земята, за която живота си даде
предатели днес разпродават..
. – “Старите” —спят,
а днешните "млади”
 в чалга и вино българско давят!
Осъди ги, Апостоле!
-по твоите закони!
 -"На смъртъ!" осъди ги!
"Нечисти!" са те
! -Нямаме Дякон в туй време Съдбовно
стадото Божие да поведе...
Пак трьгни по трънните пътища!
(само тях ни оставих днес...).
Влез и дай ни вяра на къщите
                                                      пак да се борим за род и за чест!

 инж. Любомир ДИМИТРОВ 

В мотото цитирах три от седемте "нареди" , които Апостола бе издал, за да регламентира правораздаването в тайното движение. Всички останали завършват със "смъртъ"! Извънредно време-извънредни закони!!! Като днешното!!! След Освобождението е имало закон за разбойничеството. Където хванели разбойник, го бесели! И то изчезнало..., за да дойдат още по-изпечените разбойници с "бели якички" и партийни билети...Като днешната борба на властващите мафии с опозиционните. Позната работа! Преди 20 години разстрелваха за откраднати 20000 (или 40000). Защото е откраднато от Народа. Сега се досещате защо гласуваха Закон против смъртното наказание; защо този закон го има и в други "европейски" страни...Защото крадат, и то -здраво! С милиарди! Само от разпродажбата на промишлеността, построена от народа, за да има той икономическа независимост в ред отрасли, както и цени, които ще му позволят да бъде нахранен, облечен, изучен, здрав, отпочинат и интелигентен, бяха откраднати над 150 млрд. долара.
Толкова струваше икономиката ни! Беше разпиляно селското ни стопанство –нещо, с което се гордеехме и бяхме в челните редици. България бе на 23-27 място по благосъстояние в Света! Сега сме някъде след 150-то... И слушаме колко сме добре. От тези, които са добре: политиците и крадците, което е едно и също! Навсякъде, всекичасно виждаме предателство; служене на чужди интереси, което днес е превърнато в Чест и Достойнство, с което не пропускат да се похвалят нашите чужди подлоги. Пред ЕС; пред САЩ!
За Русия нещата са други! Роднините трябва да работят заедно; трябва да се развиват заедно; да се защитават! Тук въпросът, обаче, опира до това, че се облагодетелстват най-вече единици, избрали си Русия за дойна крава...Има и такива "русофили". Във всички партии! И понеже става дума за тях, нека се запитаме: Левски от коя партия би бил? Кои имат право да слагат портрета му? (Отзад, за да не ги гледа!) и Той на Всички ли е? Погледнете "Наредата..." и ще си отговорите! Спомнете си, че Стамболов обеси не един революционер! Левски също щеше да бъде обесен от "нашите" обесници! Защото смяташе всеки народен грош, даден за халва и маслини...Днешните щяха да го залеят с киселина! Тези, които на 19-ти ще си кълчат езика, за да се присламчат и отново излъжат -лъганите...На един бабаит му се видя материалът лош..., а какво са виновни бай Иван, бай Хасан, дядо Петко и баба Марийка, които до неотдавна ЗАЕДНО градяха страната си и се надпреварваха кой по ще подреди семейството, децата си? Какво са виновни, че ги направиха ратаи, слуги, чакащи някой да ги излъже, че ще се смили над тях и децата им? Че всичко днес е впрегнато да лъже, да лъже - все заради пустите пари! Какво са виновни днешните 60-70-годишни, които по моему, са Златното поколение на България -образовано, морално и патриотично. И с какво са по-добри днешните изтърсаци на "Демокрацията", които не могат да напишат два реда на кръст и искат без труд да станат веднага богати? Да, материалът ДНЕШЕН е, както всичко -менте! И не става...нито за работа, нито за борба! В това е Болката! Защото, тези които знаят и могат, си отиват, а зелените филизи заминават според законите на "свободното движение" и грижите на социалното министерство - в други страни... Там да дадат работа на нашите Безработни...За да отчитаме тук..."ниска безработица!... За да няма недоволни! За да няма Борци за Човешки права...Който да измете боклука...
Как мислите? Левски какво би сторил за всичката тази народополезна дейност, с която се гордеят политичарите? За унищоженото национално чувство и достойнство. За униженията и геноцидът, които ни топят, за да освободим място на европейските тарикати.
Дошло е Време Разделно! Или те Нас, или ние - Тях! Ние - хората на Труда: Българи, Турци, Цигани...На които е писнало 20-годишно партийно робство! Които не могат да си представят, че и утре, и вдругиден ще бъде същата помия...; същата психиатрия...
Докато не сме изчезнали, тези, които все още могат да Дадат и Спасят страната си! Заради децата и внуците си... В една общо движение: "За нашата страна, за нашите деца!"
Колкото до смъртните присъди, по-"прагматично" ще е "Рушителите на съвременна България" да бъдат осъдени ДА ВЪЗСТАНОВЯТ погубеното от тях! С Труд и Средства!
Левски не би възразил! 



Няма коментари:

Публикуване на коментар